Blod part ll

Om man läser nedastående inlägg kanske man kan räkna ut vilken del av månaden jag befinner mig i? Frasse kan dock vara lugn. Jag har klätt in min omgivning i tidningspapper.

God Jul

Skönt att skriva blogg när ingen kommenterar. Då vet man att man inte gör nåt väsen av sig liksom. Jag kan i lugn och ro inbilla mig att alla älskar det jag skriver. I övrigt är jag förbannad på allt i dag. Människor omkring mig verkar prata, men det kommer bara bajs ur deras munnar. Eller folk som sitter på sätet innanför en på bussen som helt obsessively compulsivly envisas med att demonstrera så jävla övertydligt att dom ska gå av, på samma hållplats som en själv dessutom. MEN JAAAA JAG SKA FLYTTA PÅ MIG! JAG SKA TILL OCH MED GÅ AV! SÄTT DIG NER KÄRRINGJÄVEL OCH TA EN STESOLID FÖR DINA NERVER VERKAR INTE ANPASSADE TILL KOLLEKTIVTRAFIKENS UPPFÖRANDEKOD. Sen har jag poledansat sönder mina axlar. Jag måste sitta och vifta på armarna hela tiden, annars tror jag att armarna ska fastna i sitt lodrätta läge. Nej hörre ni! Nu ska jag gå ut och konsumera julklappar och öka på växthuseffekten lite grann. Kanske köper jag lite leksaker till brorsans 5-åring som någon annan 5-åring har tillverkat i Thaiwan. Armen.

Let's worship den jävla slumpen!

Är det inte lite roligt med rasister? Att dom liksom är som underutvecklade, dumma barn. Att dom bara går på instinkt och rädsla. Jag tycker på något sätt att det är underhållande. Man kan ju mer förstå om barn är rasister, för barn går ju ofta på känsla och har ett stort behov av att tillhöra någon sorts grupp. Vi och dom. Bilda sig en identitet. Men vuxna människor? Här bor vi, i ett land som vi RÅKAT födas i, vi kunde likagärna vuxit upp i en jävla öken i Afganistan och inte varit läskunniga. Jimmie Åkesson kunde likaväl fötts in i en fattig familj på Gazaremsan. Eller till en oönskad bäbis i Nord Korea. SLUMPEN avgjorde att vi hamnade i detta kalla land i norr, inringat av gränser som NÅGON ANNAN uppfunnit. Och så sitter det människor och tycker att detta land, det är det finaste som finns! Hit får ingen annan komma och smutsa ner! Precis som att ni innan ni pluppade ut ur mammas mage fick välja vilket land ni ville hamna i. Det är så komiskt. Ni råkade för fan bara födas här! Lets worship the fucking slump!

Dreaming is free

Trafiken på min blogg går inte att tolka. Likt ett alplandskap rör den sig upp och ner. Jag förstår ju att några jävlar RRSar på skiten, men i övrigt förstår jag ingenting. Och här sitter jag nu, med en borttappad helg bakom mig. Kan man ta vara på sin fritid på något annat sätt än att supa till i trevligt sällskap och sedan sova som ett barn i två dagar? Inte vet jag. Det är tydligen såhär jag jobbar. Mitt helgnöje har alltså varit att drömma. En hel jävla följetong har utspelats i mina drömmar. Jag har varit gravid. Jag gick runt och grinade och köpte babykläder i könsneutral färg. Alla var involverade i min oönskade bäbis och sa att karro det här kommer bli bra. Min kille Jussi yttrade dock bara en enda kommentar, "jag vet inte hur man tar hand om en bäbis", sa han och med tom blick försvann han sedan ur min dröm. Mamma och pappa var dock väldigt engagerade. Barnet planerades födas som tvååring. Tårarna ökade i omfattning. Så, nu ska jag lägga mig och föda fram ungjäveln. Återkommer imorgon angående kön, vikt och ras.

Svenska mässan

En notering:

Idag var vi på studiebesök på Svenska Mässan i Göteborg med min klass. Det är Nordens största mässföretag om jag har förstått det hela rätt. Svenska Mässan har som policy att inte smutsa ner sitt varumärke med taueringsmässor och organisationer som Hells Angels. Tex så får man inte ha en HA väst på hoj-mässan för det kan skrämma upp besökarna. Däremot är världens ledande vapentillverkare hjärtligt välkommna för att konferera.

Mens

Meningslös blogg det här. Jag börjar tro att jag är dum i huvvet. Likt en gymnasieungdom. Antingen så är jag dummast eller så är jag smartast. Det samma gäller utseende. Det samma gäller vid närmare eftertanke alla skills man överhuvudtaget kan ha. Antingen så är jag bäst eller sämst. Roligast eller tråkigast. Just nu är jag dum, ful, tråkig och kan inte köra bil. Däremot tror jag att jag är rockstjärna. Haha! Sådär är det fan jämt. Och om jag känner mig omusikalisk, dum och ful någon gång kan jag, för att väga upp, få för mig att jag är bra på att köra bil. Sen tänker jag på livet, döden och universum och grinar lite. Antar att det är puberteten som är tidig i år.

RSS 2.0