Det är en sjuk sjuk värld.

Oj oj oj oj vad karro har gått o blivit solidarisk tänker ni nu. Jaaaa de har jag. Jag kan inte shoppa längre, jag mår dåligt av allt överflöd. Varför ska jag ha nya kläder som jag egentligen inte behöver när hälften av jordens befolkning svälter? Jag har börjat skänka pengar till Afganistan. Jag får ont i magen av att titta på nyheterna. Jag vet inte vart det här ska sluta, men förhoppningsvis innan jag skaffar dreads och palestinasjal. Hjälp!

Egon

I dag har jag skrivit en vals. Jag har även gått en lång jävla promenad. Och jag började dagen med att fastna på wikipedia. Jussi sa att jag skulle sluta leta reda på så mycket information, jag skulle bara få ångest sa han. Och jag skrattade och sa att man kan inte få ångest av att lära sig nya saker, men tro fan att ångesten kom som ett brev på posten. Fast jag tror mest de beror på att jag är bajsnödig. Och har magkatarr. Och att jag inte förstår mig på folks åsikter. Jag förstår inte hur man kan vara mer till höger än säg.. miljöpartiet. Eller ok, sossarna. Folk kallar det frihet, men jag kan fan inte se de som nåt annat än ren egoism.

Världen befolkas av mig,
mig och mig och mig, bara mig och min mamma.
Vi kan ta för oss precis som vi vill
Vem som kommer efter oss det gör detsamma,
eller hur?


Egon -Varför skulle jag fråga dig hur du mår?
Egon - Artighetsfraser kan man spara in på.
Säg, vem är egentligen intresserad av sånt?
Att vara snäll och schysst har man ingenting för.
Det gäller att fixa sin egen favör.
Behöver jag förklara hur man gör?


Egon - Varför klarar Svensson inte sig själv?
Egon - utan behöver en massa bidrag till hjälp.
En riktig man står oberörd av väder och vind.
De som lever på mig kan jag inte förstå.
Jag skulle skämmas på en socialbyrå.
Det här konceptet ska du lyssna på:

Världen befolkas av mig,
mig och mig och mig, bara mig och min mamma.
Vi kan ta för oss precis som vi vill
Vem som kommer efter oss det gör detsamma,
eller hur?


Egon - Vad är det för jävla föreningar
Egon - som hittar miljöföroreningar?
Helt naturligt! Det handlar om människans kultur.
Håll käften nu era blåögda glin!
Det gäller att trygga ekonomin.
Lär er den rätta filosofin!
Lär in:


Världen befolkas av mig,
mig och mig och mig, bara mig och min mamma.
Vi kan ta för oss precis som vi vill
Vem som kommer efter oss det gör detsamma,
eller hur?


Egon -Kärlek det måste jag ha.
Egon - och då är det bara att gå ut och ta.
för det motsatta könet skapades allena för mig.
Jag är vacker som en dag!
Jag fungerar som ett fiskedrag,
sen skickar jag iväg dig om ett tag
!


4:an

Ett telefonsamtal:

dottern: -jag går på 4:an nu, så jag e i mölndal om 20 min.

mamman: (med oro i rösten) -men du tar väl den åt rätt håll? står det mölndal på den??

Ett öppet brev till Gud

Käre Gode Gud i himlen. Jag har hört att de va du som uppfann min kropp och dess funktioner nån gång för väldigt länge sedan. Här har jag en viss kritik kring konstruktionen, som jag tycker borde uppdateras. Är det inte dags att komma med en "kropp 2.0"? En kropp som kan ta oss in i 2000-talet med bravur? Jag har också hört att du gjorde mig av ett revben från en man, vilket i sig verkar jävligt tvivelaktigt. Men tillbaka till min kritik. För det första, det här med att man måste stoppa in mat och vatten i ett hål, som sedan ska bajsas och kissas ut ur andra hål, tycker jag är jättekonstigt. Kunde det inte räckt med äta en gång i veckan? Som det är nu så måste man äta, dricka, kissa och bajsa JÄMT! Äckligt, tidskrävande och ett väldigt slöseri med jordens resurser. Sen det här med att man ska ha ett ägg i magen som ska mogna och lossna en gång i månaden och spolas ut ur kroppen med blod?! HUR tänkte du? (Jag vet att Anders och Måns har tagit upp det här i sitt program, så jag hoppas inte jag slår in öppna dörrar här) Men jag förstår inte. Ett ägg som ska sköljas ut ur fittan med blod, i en hel vecka och i smärta och illamående?! Jag skulle nästan heldre kräkas ut det där ägget en gång i månaden och sen skulle de va klart. Nån bättre lösning måste du ju fan kunna komma på. Sen har jag också viss kritik mot hur barn blir till. Man ska altså gå runt och vara tjock i 9 mån och sedan trycka ut ungen ur ett aldeles för litet hål? Och varför just kvinnan? Och hur ska man göra om man är homo? De här måste kunna gå att lösa på ett smidigare och smärtfriare sätt. Jag återkommer kring detta.

MVH Karolina Strömberg

en update:

Jag läste i aftonbladet att Kleerup har ADHD och OCD (ni vet springa två varv runt soffan, tvätta händerna 20 ggr i rad osv), så jag tar tillbaka allt jag sagt. Knarka på Kleerup. Sålänge psycovården i det här landet inte fungerar som den ska kan du ju likaväl hitta på din egen medicinmix. Tjack till frukost och valium om det blir för mycke och stilnoct på kvällen för att komma ner. Min medicin heter iaf Jussi.

När kommer ni o hämtar mig då??

Jag behöver ingen psykolog, jag behöver bara åka på turne. Eller bara åka i en bil med fina vänner någonstans långt bort. Det är alltid då jag mår som bäst. Bråka om vad man ska lyssna på för musik, gnälla om att man är kissinödig, vara hungrig vid fel tidpunkt, åka på natten, sova i bussen, prata om saker man inte trodde man kunde prata om, tävla om vem som kan låta mest lik en fiskmås. Den enda som fått till fiskmåsljudet riktigt jävla bra, det är jag. Frågeleken, låga skämt, prata om snuskigheter med Erik eller Jessi. Alla andra tröttnar efter 20 min och Frasse får spel av för många könsord. Tristess tristess och bara 90-väg och ändå en känsla av att det inte kan bli bättre än såhär. När åker vi?

lucky love..

Ace of base - vilka hjältar

Manjan Manjana

Jaha. Kleerup är sur för att han inte får knarka i TV. Kan inte Kleerup bara fatta det alla vi andra redan fattat? Man ska inte knarka i det här landet! Och man ska inte tro att man är förmer än alla andra och man ska inte tro att man är något. Och alla pratar om att de va så jävla öst-stat att polisen va på den där firmafesten och tog knarkare, men wtf de här e ju ett öst-stats-land och lika bra är väl de att mamma och pappa STATEN säger till oss hur vi ska göra och bete oss för annars skulle det enligt min egen utsago barka rakt åt helvette. Vi kan ju inte ens supa som normala människor, vi är ju som små små barn på julafton så fort det kommer till spritdrycker. Så hur skulle de då se ut om vi skulle börja knarka också? Näe Kleerup, du får flytta till nåt annat land du, ju längre söder ut desto bättre. Tänk Spanien och Frankrike, där är allt är lite mer manjana manjana. Där kan du till och med parkera på trotoaren utan att nån blir speciellt arg.





Och sen att vi kan ta dom där resurserna som läggs på krogpolisen och lägga på den helt uppfuckat dåliga missbruksvården istället, det är ett helt inlägg för sig själv.

Ett utkast:

Jag skulle vilja skriva så mycket vettigt på den här bloggen. Men jag har inget tålamod. Jag har kryp i kroppen och myror i brallan och socker i blodet. Jag skulle vilja skriva om eriks teori om att killar är 10% mer kåta än tjejer (en felaktig teori såklart), jag skulle vilja skriva om hur konstiga saker som visas på TV och om mina filosofiska tankar kring tankar. Jag skulle också vilja skriva ett inlägg om curlingföräldrar, om den lyckopillerknaprande generationen jag själv tillhör och jag kanske till och med skulle kunna yttra mig om Israels offensiv i Palestina. Hahaha.. de skulle jag såklart inte alls kunna. Jag försöker bara låta smart. Men en sak jag verkligen vill skriva om, och som är som ett stort moln av frågetecken som skuggar mitt liv, det är VAR FAN FÅR FOLK MOTIVATIONEN IFRÅN? Hur jävla kul tycker ni det är att gå upp på morgonen egentligen? Frasse vill att jag ska skriva om snoppar, Jussi vill att jag ska ha en mer vardagsbetonad blogg och jag själv funderar på att skriva en erotisk novell för att locka lite fler läsare. Fast vill jag ha fler läsare skulle jag i och för sig kunna börja rescensera foundation. Jag återkommer.

There is a special place in hell for women that don't help eatch other

Snälla flickor, tanter och kvinnor. Kan vi inte ha ett gemensamt nyårslöfte ni och jag? Kan vi inte sluta prata så mycke skit om varandra? Snart kommer de lukta bajs ur våra vackra munnar. Kan vi inte börja tycka om oss själva lite mer istället, så slipper vi fatta misstycke mot andra. Det är väl egentligen där allt börjar och slutar.

Ja nu sitter ni väl och skrattar åt yours truly. Skratta ni. Jag kommer sluta hålla på som jag gjort. Och min mun kommer dofta blommor och kaprifol och alptopp och inte bajs som eran.

Brrrrrrrrrrrrrrrrr...

Göteborg har blivit kallt.
Och då syftar jag inte på vädret.

big plans, big crash!

Jag har så sjukt stora saker på gång. Jag vågar knappt skriva de här för då kommer ju såklart nån annan, mer livskraftig människa sno alla mina kreativa ideer. Precis som när jag kom på de här med indiejumpa och sedan läser i metro ett år senare om nån brud i sthlm som har startat just indiejumpa. Jag är så jävla mycke snack o lite hockey så jag kan likaväl bjuda på alla min ideer så att nån kan göra nåt vettigt av dom. Ok. Nu skjuter jag:

- Indiejamba. Meningslösa ringsingnaler fast till de lite mer obskyra tonnåringarna.
- Sms-lån. Företaget IndieJamba INC, kommer även att tillhandahålla "förmånliga" sms-lån. Låna minst 2000 å få en videoringsingnal med de dansande hakorset på köpet. Bara 100% ränta.
- Eldiskborsten. De här e så stort så jag kan tyvärr inte ge ut några detaljer.
- Indiejumpan. Redan gjord.
- Blixtlåset. Redan gjort.

RSS 2.0